Påmeldingen til sommerleiren 2016 er åpnet!

12948389_10209094436499226_1416559877_o.png

Har du lyst å ha det gøy med hund og andre ungdommer som deler samme interesse? I 2016 avholdes sommerleiren på Torpomoen i Hallingdal, 3 timer fra Oslo, 8-12. august.

I løpet av uken vil du være innom mange ulike aktiviteter med hund, bla. agility, konkuranselydighet, spor, rundering, rallylydighet triksinnlæring og juniorhandling. Vi har dyktige og inspirerende instruktører som kan trene både hund og ungdom! På kvelden blir det foredrag og underholdning – og ikke minst vårt berømte rebusløp.

NKKU har avholdt sommerleir hvert år siden 2004 og garanterer at du og din hund får en fantastisk opplevelse og mange nye venner!

Man må ha fylt 12 år for å være med på sommerleiren og medlem av NKKU (du kan melde deg inn samtidig som du melder på). Du har med egen hund, som må kunne klare å være alene i bur uten å bråke. Du bor på rom med en annen og hundene får være på rommet i bur. Du bør ha kontroll på hunden din løs for å få mest mulig utbytte av leiren. Detaljerte leir-regler står i menyen over.

Prisen er 3500,- inkludert kost og losji. Nytt for året er at påmeldingen er bindende med betaling av 1500 ,- i depositum med frist utgangen av juni, resterende beløp betales inn før august. 

Torpomoen leir ligger kun 10 min. unna Ål stasjon, og det er mulighet for å bli hentet og kjørt til toget. Men det er begrenset med hundeplasser på togene, så husk å si at du skal ha med deg hund når du bestiller billetten.

På torpomoen er det store rom med eget bad på hver rom. 1-3 deltakere deler rom (styret setter opp romfordelingen så man havner på rom med noen på ca samme alder av samme kjønn).

Påmelding skjer her. (http://www.nkku.no/sommerleir/pamelding-sommerleir/)

 

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*