Påmelding til sommerleir 2012 er åpnet!

Har du lyst å ha det gøy med hund og andre ungdommer som deler samme interesse? I 2015 avholdes sommerleiren på Lista Flypark rett ved Lindesnes, 22-26 juni. Påmeldingskjema ligger her

I løpet av uken vil du være innom mange ulike aktiviteter med hund, bla. agility, konkuranselydighet, spor, triksinnlæring og juniorhandling. Vi har dyktige og inspirerende instruktører som kan trene både hund og ungdom! På kvelden blir det foredrag og underholdning – og ikke minst vårt berømte rebusløp.

NKKU har avholdt sommerleir hvert år siden 2004 og garanterer at du og din hund får en fantastisk opplevelse og mange nye venner!

Mer info: Man må ha fylt 12 år for å være med på sommerleiren og medlem av NKKU (du kan melde deg inn samtidig som du melder på). Du har med egen hund, som må kunne klare å være alene i bur uten å bråke. Du bor på rom med en annen og hundene får være på rommet i bur. Du bør ha kontroll på hunden din løs for å få mest mulig utbytte av leiren. I 2015 koster leiren 3000 kr, og det er inkludert kost og losji.