NKKU – kandidater

Stemmeseddel forhåndstemming
Kan du ikke møte på årsmøte? Send hvem du stemmer på til leder i valgkomiteen, Lene Wilhelmsen på mail: lenekw@gmail.com innen 6 februar.

Alle som stiller til valg i år ønsker å være styremedlem, derfor gjør vi det sånn at de to som får flest stemmer blir styremedlemmer, mens de som får tredje og fjerde flest stemmer blir varamedlemmer. Styremedlemmer velges for to år, mens varamedlemmene velges for ett. Legg også merke til at presentasjon av de som stiller til valg står på side to og tre i dette dokumentet.

Valgkomiteens innstilling

Nestleder:
Maria Haugen

Styremedlem
Else Marie Fossum

Valgkomiteens begrunnelse:Maria Haugen og Else Marie Fossum har sittet i styret i to år og gjort en god jobb, og derfor anbefaler valgkomiteen å velge disse for to nye år.

Stemmeseddel

Nestleder (det skal velges en for to år)
Maria Haugen

Styremedlem (det skal velges to stykker)
Else Marie Fossum
Julie B. Henriksen
Kine Sletnes
Felisa Adolfsen
Silje Johansen
Kristine Bø
Charlotte Bjørsnøs

Valgkomitee (velges to stykker for ett år)
Lene Wilhelmsen
Catrine Bjerch

Presentasjon av de som stiller til valg

Julie B. Henriksen
Jeg vil gjerne melde meg på til styremedlem. Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive jeg. Men det er jo bare hund jeg driver med og brenner for! Og jeg har så utrolig lyst til å være med til å hjelpe og arrangere, gjøre en innsats. Kunne gjøre det beste ut av alt :)

Kine Sletnes
Jeg er 17 år gammel. Jeg går en linje som heter taf-tip og jobber på et verft på sunnmøre, men oppvokst på nordmøre og er der nesten hver helg.

Har en toy puddeltispe som er født i Mai 2011 som er min, men har også flere pudler hjemme i alle str. Jeg driver med agility (trening) og utstilling, vil også prøve meg på blodspor ettervert. Har bestått ringsekretæreksamen, samt gått endel elevarbeid. Fungerer som uautorisert ringsekretær, venter på svar fra dispensasjonssøknad.

Jeg har også gått kynologikurs. Er aktiv i nkku avd Nordmøre og Romsdal, og sitter i styret der.

Felisa Adolfsen
Jeg vil gjerne sitte i NKKU styret, som styremedlem. Jeg har god erfaring med hund, og de fleste hundesportene. Jeg har en hund som har gitt meg mange utfordinger og problemer. Noe som har gjort at jeg har lært meg å finne nye treningsmåter, jeg har lært hva som funker og hva som ikke funker.

Nå holder jeg på med Canis sin klikkertrener utdannelse. Planen videre er å enten ta Canis sin klikkertrener utdannelse 2, eller ta NKK trinn1 til neste år. Har litt erfaring med å sitte i styrer etter å ha sittet i elevrådstyret i 2år. Jeg syns det er viktig at ungdommer som er interessert i hund, kan få muligheten til å prøve seg. Få treffe andre med samme interesse, og kanskje i samme alder sånn ca.

Silje Johansen
Jeg heter Silje Johansen og er snart 18 år. Går på Natur vgs – hund sammen med min sheltland sheepdog, Liz. Jeg & Liz konkurrerer agility på høyt nivå, høyeste vi har oppnådd er lag-sølv i Nordisk Mesterskap :) I de helgene som ikke fylles med agilitykonkurranser prøver vi å få stappa inn noen LPstevner. Jeg «jobber» også som instruktør i Stovner hundeklubb – agility :) Jeg bruker stort det meste av tiden min på hund!

Kristine Bø Jeg heter Kristine Bø og er 18 år. Jeg har en blandingstispe som heter

Kira på 4 år og en lancashire heeler valp som heter Vixi. Konkurrerer

i lydighet og agility, og driver med freestyle ved siden av. Jeg har

gått klikkertrenerutdannelsen til Canis og går på hundelinja på Natur

vgs.

Jeg liker veldig godt arbeidet NKKU gjør og vil veldig gjerne bidra.

Jeg har vært på sommerleiren to år på rad og mange treningstreff, dette er

like gøy og lærerikt hver gang og vil være med og arrangere og

planlegge slike ting hvor unge kan trene og lære av hverandre. Jeg er

opptatt av positiv trening, og har et stort ønske om å spre dette!

 

Charlotte Bjørsnøs
Jeg er 21 år og bor i Ålesund. Jeg studerer for tiden Handels- og Serviceledelse ved Høgskolen i Ålesund.

Jeg fikk min første hund tidlig i 2005. Jeg har gått en del kurs innen lydighet, valpekurs og agility. I tillegg har jeg 1 år klikkertrener utdannelse ved Canis hundeskole. Nå har jeg to papilloner og liker å drive med utstilling. Jeg holder også på å trene opp den ene hunden min til agilitykonkurranse. I fjor var jeg for første gang på Norsk kennel klubb ungdoms sommerleir, og det var kjempe gøy.

Jeg har vært med å starte avdeling i Møre og Romsdal for 3år siden, og har siden jobbet aktivt med Nkku i fylke hvor jeg bor. Jeg skal å fortsette på det arbeide jeg har startet med i avdelingen, men ønsker også å kunne bidra på landsbasis. Jeg jobber for et aktivt miljø blant de unge med hund.

Else Marie Fossum
Jeg heter Else Marie og bor i Stavanger og er 17 år. Jeg konkurrer aktivt med tervuren tispe Kharma i klasse 3 agility og deltok på laget som vant NM i 2010.  Jeg har vært hjelpeinstruktør i Sør-Rogaland brukshund klubb i flere år i både agility og lydighet, og har vært instruktør på NKKU sommerleir i tre år. I tillegg hadde jeg hovedansvaret for å arrangere juniorNM i år. Jeg har sittet i styret i to år og har veldig lyst å fortsette!

Maria Haugen
Jeg er 21 år og har blandingshunden og en ung kelpie. Jeg har bestått Canis sin trenerutdannelse og satser på lydighet og bruks. Jeg har vært instruktør på sommerleiren tre år på rad, og jeg har sittet i styret i to år og ønsker å bli valgt inn som nestleder i år.