JUNIOR NORGESMESTERSKAP 2016

Norsk Kennel Klub Ungdom inviterer til Junior NM 2016 den 1.oktober 2016 på Brekke i Maridalen! Årets Junior NM er et uoffisielt stevne i lydighet og agility. Åpent for ALLE aldre, men kun de opp til 25 er med i kampen om Junior norgesmester titlene.

Agility:
Norgesmesteren i agility vil avgjøres med to kvalifiseringsløp som avsluttes med en finale. For å kunne komme til finalen må en ikke diske begge de to kvalifiseringsløpene. Det er mulig å komme seg til finalen med en disk – men ikke to. Disk vil bli beregnet som 100 feilpoeng.

Etter to kvalifiseringsløp vil det være agility-finale. I finalen vil alle 3 løp telle – kvalifiseringsløp og finaleløpet. Vinneren blir være ekvipasjen med minst mulig feil.

Agility er delt inn i small, medium og large. Nivået på banene vil være klasse 1/2.

Lydighet:
I LP blir Juniornorgesmestere kåret på poengprosent. I år har vi gjort det slik at de som konkurrerer i klasse 1 og 2 kjemper mot hverandre om en norgesmestertittel, og de som går i klasse 3 og FCI 3 kjemper mot hverandre. Så de blir kåret Junior norgesmester for klasse 1/2 og for klasse 3/FCI 3.

Vi kommer til å ha en vanlig premieutdeling i hver klasse i tillegg til kåring av Junior Norgesmester siden stevnet er åpent for alle aldre.

Dommer åpen agility/hopp: Kurt Ove Steinset
Dommer lydighet: Arild Berntsen

Pris AG/hopp: 65,- per løp (85,- for de som ikke er medlem av NKKU)
Pris LP: 150,- (200,- for de som ikke er medlem i NKKU)

Påmelding ligger under siden «Jr. NM» – helt nederst på siden. 

Betaling skjer på stedet med enten kontanter eller Vipps!
Det blir kiosk og lotteri – så ta med småmynter.

Stevner blir arrangert på OODK sitt område på Brekke i Maridalen.
Veibeskrivelse:
Med bil: følg Maridalsveien til du ser en bom på venstre hånd ca 100 meter etter at tettbebyggelsen stopper, kjør inn på grusveien, så ser du sletta og brakka.

Med buss: nr 54 til Brekkekrysset, kryss veien og følg lysløypa ca 100 meter til du kommer til en brakke og en stor gresslette. Der er det!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*