JUNIOR NM 2017

Norsk Kennel Klub Ungdom inviterer til Junior NM 2017 den 30.september på Brekke i Maridalen! Årets Junior NM er et uoffisielt stevne i lydighet og agility. Åpent for førere i ALLE aldre, men kun de opp til 25 er med i kampen om Junior norgesmester titlene.  

Agility:
AG består av to kvalifiseringsløp til finale: hopp og agility – de som disker begge kvalifiseringsløpene får ikke gå finale, men dersom man kun har en disk kommer man videre. Disk gir 100 feilpoeng om man har dette i et av kvalifiseringsløpene.

Etter kvalifiseringen er det agility-finale. I finalen vil alle 3 løp telle – kvalifiseringsløpene og finaleløpet. Vinneren er det med minst feil på 3 løp.

Agility er delt inn i small, medium og large. Nivået på banene vil være klasse 1/2.

Lydighet: 
I LP blir Juniornorgesmestere kåret på poengprosent. De som konkurrerer i klasse 1 og 2 kjemper mot hverandre om en norgesmestertittel, og de som går i klasse 3 og FCI 3 kjemper mot hverandre. Det vil si det blir kåret Junior norgesmester for klasse 1/2 og for klasse 3/FCI 3.

Vi kommer til å ha en vanlig premieutdeling i hver klasse i tillegg til kåring av Junior Norgesmester siden stevnet er åpent for alle aldre.

Dommer åpen agility/hopp: kommer
Dommer lydighet: Stein Feragen

Pris AG/hopp: 65,- per løp (85,- for de som ikke er medlem av NKKU)
Pris LP: 150,- (200,- for de som ikke er medlem i NKKU)

Betaling skjer på stedet med enten kontanter eller Vipps!
Det blir kiosk og lotteri – så ta med småmynter.

Stevner blir arrangert på OODK sitt område på Brekke i Maridalen.

PÅMELDINGSFRIST 23.SEPTEMBER

Veibeskrivelse:
Med bil: følg Maridalsveien til du ser en bom på venstre hånd ca 100 meter etter at tettbebyggelsen stopper, kjør inn på grusveien, så ser du sletta og brakka.

Med buss: nr 54 til Brekkekrysset, kryss veien og følg lysløypa ca 100 meter til du kommer til en brakke og en stor gresslette. Der er det!

PÅMELDING:
https://goo.gl/forms/l2dfg1v9c4UaIvok2


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*