Et vellykket kurs med Amokk!

27.-28. Oktober arrangerte NKKU kurs med Siv Svendsen fra Amokk hundeskole. På kurset var 7 deltakere med hund, og 2 observatører. Vi var så heldige å få låne en fin innendørs kunstgress-hall («Kløfta-hallen») fra Stovner Hundeklubb.

Vi startet dagen med å lære om viktigheten av lek, og hvordan vi kan bruke lek for å forme lydighetsmomenter. Vi fikk senere trene en og en der vi kunne få hjelp til hva vi ville av instruktøren. Vi hadde flere ekvipasjer helt i oppstartsfasen som ville lære hunden viktige lydighetsmomenter, kontakt og motivasjon, og noen ekvipasjer som ville finpusse på øvelser for å oppnå «10’ern» i konkurranser. Tusen takk for at fantastisk kurs til Siv og alle deltakere. Det er moro å se at det gror innen lydighetssporten blandt hundeungdommen. Vi kommer nok til å se flere ungdommer i lydighetskonkurranser i tiden som kommer.

Tusen takk til Stovner hundeklubb som sponset Norsk Kennel Klubb Ungdom med flott treninghall til kurset. NKKU vil fremme ungdommer innen hundesport og vil derfor arrangere så billige kurs som mulig, så å få sponset treningshall var til stor hjelp for oss!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket